Visie

De samenleving wordt steeds complexer en kennisintensiever. De Erasmus Universiteit Rotterdam levert via haar faculteiten en instituten een belangrijke bijdrage aan kennisontwikkeling. Het toegankelijk maken van deze wetenschappelijke kennis is van essentieel belang voor de samenleving.

Missie

ERBS vermarkt en operationaliseert wetenschappelijke kennis van de Erasmus Universiteit Rotterdam voor ondernemingen en publieke organisaties. We richten ons op innovatieve onderzoeksactiviteiten waarvan wij commercieel succes verwachten en die we bij voldoende prestaties verzelfstandigen. Wij valoriseren deze kennis mede door advies en ondersteuning, toegepast onderzoek en kennis- en competentieontwikkeling.

Kernwaarden

De wetenschappelijke kennis van de Erasmus Universiteit kenmerkt zich door impact & relevantie. ERBS staat ook voor: kennis delen, verbinden, innovatie, onafhankelijkheid en resultaatgerichtheid.

Organisatie

ERBS maakt deel uit van EUR Holding BV en is gelieerd aan de Erasmus School of Economics. We maken tevens gebruik van de beschikbare deskundigheid van de andere faculteiten van de Erasmus Universiteit, namelijk Bedrijfskunde, Rechten, Sociologie, Filosofie, Gezondheid en Cultuur.

Raad van Commissarissen

Casper de Vries, voorzitter
Hans Stam
John van Barneveld