Innovatieve onderzoeksactiviteiten waarvan wij commercieel succes verwachten ondersteunen we door begeleiding en advisering te bieden tot het moment ze verzelfstandigd kunnen worden.

Auctiometrix

auctiometrixAuctiometrix adviseert overheidsinstellingen wereldwijd over het ontwerpen en implementeren van (spectrum)veilingen. Ook geeft zij advies aan (telecom)bedrijven over het bepalen van de optimale biedstrategie. Auctiometrix biedt verder (web-based) veilingsoftware aan. Deze software is gemakkelijk aan de wensen van de opdrachtgever aan te passen.

Erasmus Centre for Business Innovation

ECBI brengt fundamentele inzichten uit wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk. Deze inzichten helpen managers om in een complexe en dynamische omgeving het concurrentievermogen van de organisatie duurzaam te versterken. Hierbij ligt de focus op business innovatie in brede zin, met aandacht voor de sociale en organisatorische aspecten van (business model) innovatie.

Erasmus OR CentreORCentre_logo

Erasmus OR Centre richt zich op de meer complexe thema’s en vragen, die aan de orde komen in het kader van medezeggenschap. Het Erasmus OR Centre ondersteunt daarbij vooral ondernemingsraden en medezeggenschapscommissies. Ook is het Centre beschikbaar voor het bestuur en management van organisaties, die een beroep op het OR Centre doen voor vraagstukken in de sfeer van medezeggenschap.

ErasmusTalenterasmustalent-logodef

ErasmusTalent is een online carrière platform dat studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) toegang geeft tot een selectie van bedrijven die samenwerken om startende professionals van de EUR aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.

GovernEUR 

logo-governeur

GovernEUR richt zich op het versterken van het probleemoplossend vermogen in de samenleving door state-of-the-art bestuurskundige kennis in te zetten die in interactie met de praktijk wordt ontwikkeld, toegepast en verfijnd.

Inscope Consulting

IC_logoInscope Consulting ondersteunt organisaties bij businessmodel en sociale innovatie met hoogwaardige kennis en gefundeerde analyses. Door het op maat maken van wetenschappelijke kennis zorgt ze ervoor dat organisaties met die kennis hun overlevingskansen in een snel veranderende omgeving vergroten.

S-ray Diagnosticss-ray_logo_rgb

S-ray Diagnostics is gespecialiseerd in het analyseren van de strategische alignment binnen organisaties. Hiervoor heeft S-ray de S-ray Alignment Scan ontwikkeld. Deze tool levert een visueel resultaat en geeft een goed beeld van een gehele organisatie. Het test de organisatiestrategie en zorgt ervoor dat het resultaat specifiek is per unieke case.

Ondernemend onderzoeker en op zoek naar een manier om je onderzoeksactiviteiten te vermarkten?