Innovatieve onderzoeksactiviteiten waarvan wij commercieel succes verwachten ondersteunen we door begeleiding en advisering te bieden tot het moment ze verzelfstandigd kunnen worden.

Auctiometrix

auctiometrixAuctiometrix adviseert overheidsinstellingen wereldwijd over het ontwerpen en implementeren van (spectrum)veilingen. Ook geeft zij advies aan (telecom)bedrijven over het bepalen van de optimale biedstrategie. Auctiometrix biedt verder (web-based) veilingsoftware aan. Deze software is gemakkelijk aan de wensen van de opdrachtgever aan te passen.

Erasmus Centre for Business Innovation

ECBI brengt fundamentele inzichten uit wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk. Deze inzichten helpen managers om in een complexe en dynamische omgeving het concurrentievermogen van de organisatie duurzaam te versterken. Hierbij ligt de focus op business innovatie in brede zin, met aandacht voor de sociale en organisatorische aspecten van (business model) innovatie.

Erasmus OR CentreORCentre_logo

Erasmus OR Centre richt zich op de meer complexe thema’s en vragen, die aan de orde komen in het kader van medezeggenschap. Het Erasmus OR Centre ondersteunt daarbij vooral ondernemingsraden en medezeggenschapscommissies. Ook is het Centre beschikbaar voor het bestuur en management van organisaties, die een beroep op het OR Centre doen voor vraagstukken in de sfeer van medezeggenschap.

GovernEUR 

logo-governeur

GovernEUR richt zich op het versterken van het probleemoplossend vermogen in de samenleving door state-of-the-art bestuurskundige kennis in te zetten die in interactie met de praktijk wordt ontwikkeld, toegepast en verfijnd.

ErasmusTalent

ErasmusTalent is een online carrière platform dat studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) toegang geeft tot een selectie van bedrijven die samenwerken om startende professionals van de EUR aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.

Ondernemend onderzoeker en op zoek naar een manier om je onderzoeksactiviteiten te vermarkten?