De genomineerden voor de Nederlandse Innovatie Prijs 2018 in het kader van het nieuwe televisieprogramma ‘De wereld van morgen’ zijn bekend!

Op 13 juni 2018 wordt een nieuw televisieprogramma van de AVROTROS uitgezonden op NPO 1. Dit televisieprogramma heet De Wereld van morgen en wordt gepresenteerd door Jort Kelder. In dit televisieprogramma belicht en beleeft hij tal van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken, gezondheid en landbouw.

Een ander onderdeel van het televisieprogramma is de bekendmaking van het meest innovatieve bedrijf van Nederland. Dit gedeelte van het televisieprogramma wordt live uitgezonden vanuit het Kurhaus te Scheveningen. Het onderzoeksinstituut Erasmus Centre for Business Innovation van de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft het onderzoek uitgevoerd dat daaraan ten grondslag ligt: de Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor. Prof.dr. Henk Volberda, eindverantwoordelijke voor dit onderzoek: “De Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor geldt als één van de meest grootschalige jaarlijkse survey-onderzoeken in Nederland waarbij wordt gekeken naar een breed scala van innovatie-vormen. In die grote dataset zitten tal van bedrijven waaronder diverse uitblinkers. De drie genomineerde bedrijven voor de Nederlandse Innovatie Prijs 2018 zijn daar een voorbeeld van.”

De volgende drie organisaties zijn genomineerd voor de Nederlandse Innovatie Prijs 2018:

  • KPN
  • Machinefabriek Boessenkool B.V.
  • Youwe.

Lees hier het persbericht van de AVROTROS.