ERBS koppelt de vraag uit de markt aan de expertise van de Erasmus Universiteit Rotterdam. We begeleiden die vraag en zorgen ervoor dat organisaties met de juiste partijen van de universiteit om de tafel komen te zitten. Ook bieden wij ondersteuning in de uitvoering van deze samenwerkingstrajecten.

Erasmus Centre for HR Expertise

Het Centre for HR Expertise geeft advies en ondersteuning op het gebied van onder andere HR-management, HR-instrumenten en processen en bij het professionaliseren van HRM binnen organisaties. Ook faciliteert het Centre for HR Expertise onderzoek op HR gebied. Vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld organisatievernieuwing en prestatieverbetering kunnen worden beantwoord. Bij de leergang Bedrijfskunde voor HR professionals speelt het Centre voor HR Expertise een inhoudelijke en faciliterende rol.

Job Market Prep Programma

Het Job Market Prep Programma (JMP) assisteert recent afgestudeerden en studenten in de laatste fase van hun studie bij het zoeken naar een baan. Daarnaast biedt het JMP aan werkgevers de mogelijkheid om hun organisatie onder de aandacht te brengen van potentieel talent en faciliteert het contact met de deelnemers aan het programma.

In het programma, dat verdeeld is over vier avonden, krijgen de deelnemers een beeld van de arbeidsmarkt, hoe organisaties de geschiktheid van kandidaten beoordelen en hoe ze het beste een droombaan kunnen vinden.

Ook krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen competenties, waarden en ambities. Vervolgens gaat het programma in op de manier waarop ze job offers kunnen beoordelen en wat aandachtspunten zijn bij een arbeidsovereenkomst.

De deelnemers kunnen tijdens een afsluitende individuele sessie feedback krijgen op hun plannen en mogelijkheden.

Voor meer informatie over de Job Market Prep Programme en het inschrijfformulier, klik hier.

Wetenschappelijk onderbouwd strategisch advies nodig om stappen te kunnen zetten binnen je organisatie?